Vem köper din bil?

köper din bil

Säljande bilder är fascinerande tycker jag. Ibland sitter jag och bara tittar på reklambilder för att försöka peka ut vad det är som gör dem så säljande. Det här fick vi extra användning av för några veckor sedan då det blev dags att sälja Bettan.

Ja, ni har väl också namn på era bilar. Vi tänkte vem köper din bil när den ser ut som något från filmen Tillsammans? Jag insåg att jag skulle kunna göra något åt detta med lite fotokonst.

Någon med smak köper din bil!

Det var så jag tänkte. Vår bil var gammal men den hade också personlighet. Faktum är att jag inte direkt var så sugen på att sälja Bettan. Det här kanske du känner igen. Du vill att någon köper din bil med samma kärlek som du känner för skrället.

Så vi gav oss ut i naturen. Innan dess fick ungarna tvätta och polera. Sedan körde vi några snygga roadbilder från Bettans finaste vinkel. Ja, hon har en underbar baksida!

När bilderna var klara publicerade vi på forum och bjöd ut gamla Bettan till högst bjudande, och vet ni vad? Det kom bud!

Frågan vem köper din bil blev istället vem vill jag sälja vår bil till! Så härligt och Bettan har numera ett nytt hem där hon får det bra. Hon kommer inte att landa på skroten och det är jag glad för.

Om du ska sälja din bil

Så om du ska sälja din bil ger jag dig tipset att ta riktigt fina bilder på den. Försök se vad som är unikt med din bil. Kanske är det något på insidan. Med lite tanke på detaljer och bilens finaste sida kan du få fler intresserade även om bilen är gammal.

Bettan har till och med fått behålla sitt namn. Den nya ägaren såg också att det var en Bettan så hon lever vidare med kärlek och det är jag innerligt glad för. Hejdå Bettan!

Vem köper din bil?
Scroll to top