Klart att ni ska ha bröllopsbilder!

Vaddå inte har bröllopsfotograf! Jag satt på tunnelbanan idag och hörde ett samtal. Folk pratar ju gärna högt på sina mobiler och då tycker jag att det är okay att jag lyssnar. Tjejen som pratade på telefonen verkade upprörd över att någon inte ville ha en fotograf till bröllopet.

Jag kan bara instämma. Det är huvudlöst och något som ångras senare. Jag har en bästis från Kansas City som gjorde detta med tanken om att det var en besparing. Hon tänkte till och med att hon var lite fin som inte slösade pengar på något så värdsligt.

Nu när hon har barnbarn som vill se henne som brud i vit klänning och krona ångrar hon djupt att det bara blev lite bilder av folk som hade den äldre typen av kameror med sig. Inte hög kvalitet och inte magiskt.

Så vad kan vi lära oss av denna historia? Just det, boka in en bra bröllopsfotograf till bröllopet. Det är det väl värt!

Klart att ni ska ha bröllopsbilder!
Scroll to top