Så ser jag inredning 2021

Nu är det 2021 och ett nytt år med fantastiska intryck är på gång. Jag funderar lite på hur jag ser det här året med tanke på inredning. Inredning är något som känns viktigt för mig men jag är verkligen inte en person som försöker hänga med.

Det fotografiska sinnet har förstått gjort att jag gärna ser bilder i mitt hem. Det får finnas platser som är fotografiska. Nu när jag inte har små barn omkring mig går det ju att bygga miljöer på ett helt nytt sätt. Ingen oror för att effekter av glas skulle krascha så som det har varit förr om åren.

Min syn på inredning år 2021

Jag tänker en massa natur. Växthus i hus och hus i växthus. Vi älskar ju att prata om miljö. När coronapandemin får lite mindre uppmärksamhet tror jag att vi återgår till att prata mer om klimat och det märks också i inredningen.

Själv funderar jag på vad jag kan odla inomhus. Med färgfyllda arrangemang kan mycket förändras i rummen. Kanske blir det tomater i vardagsrummet eller varför inte solrosor i sovrummet? Vet inte om det är möjligt men så tänker jag mig detta år. Sprakande natur!

Så ser jag inredning 2021
Scroll to top